Vår målsättning

Dresstwice är ett svenskt nätbaserat klädföretag som designar och säljer filantropiska och ekologiska barnkläder till åldrarna 0-6 år.

Unikt för Dresstwice är att för varje klädesplagg som du köper från oss så doneras det samma eller en angiven gåva, till välgörenhet. 
Följaktligen: du dubblar glädjen!

Dresstwice strävar för att skapa en filantropisk mode trend, och på så sätt bidra till alla våras önskan: en bättre värld, och en ljusare framtid.

En filantropisk moderörelse

Det är egentligen enkelt; ett effektivt sätt att skapa en bättre värld är att få så många som möjligt att göra sin lilla del. Vi bär alla kläder, och vi ser dem överallt var dag. De utgör därför ett idealiskt sätt att skapa en filantropisk rörelse.

Genom att göra en sådan vardaglig sak som att köpa kläder, kan vi alla bidra till ett steg i rätt riktning. Ett inköp kommer inte bara resultera i en glädjefylld filantropisk handling där det verkligen behövs, det stödjer också en förbättring av textilindustrin.

Att kombinera affärer och välgörenhet

Kan man kombinera en vinstdrivande affärsverksamhet med välgörenhet? Ja, givetvis. Dresstwice är ett företag som siktar på vinst. Det gör vi utav nödvändighet, och för att göra en viktig markering i affärsvärlden.

Genom att generera vinst, är det möjligt för oss att växa, utvecklas, och således stärka vår förmåga att driva på en filantropisk rörelse, vilket är det centrala i vår affärsverksamhet. Dessutom, vill vi demonstrera att ett framgångsrikt företag inte allena måste sikta på största möjliga profit. På så sätt, hoppas vi inspirera en bred filantropisk trend inom affärsvärlden.

Ekologisk och etisk tillverkning

Hela produktionsledet är naturligtvis av yttersta vikt för Dresstwice; det ger oss också möjligheten att ytterligare omsätta våra filantropiska värderingar.

Textilindustrin är tyvärr ett affärsområde som i många fall är i desperat behov av mer rättvisa förhållanden. Dresstwice arbetar aktivt för att försäkra oss om att våra kläder är tillverkade av ekologiska material då det är möjligt och använder sig endast av 100% ekologisk bomull. Dresstwice kläder sys under etiska arbetsförhållanden i Portugal.

Dessa faktorer leder givetvis till att Dresstwice inte har de billigaste kläderna på marknaden. Emellertid, beaktat vad som uppnås när man köper våra plagg, så anser vi helhjärtat att vi definitivt ger våra kunder mest för pengarna.

Vi på Dresstwice hoppas du kommer att tycka om våra kläder, och bli delaktig i vår filantropiska moderörelse.

Du kan dubbla glädjen, och samtidigt vara snyggt klädd!